Prima pagină Prezentare generală Instructori Acte necesare Bibliografie recomandată Galerie foto Sugestii, reclamaţii, întrebări Contact

      Şcoala de conducători auto PILOTAJ PROF din Buzău s-a înfiinţat în anul 2002, imediat ce cadrul legislativ a permis funcţionarea şcolilor particulare de conducători auto amatori şi profesionişti în România. Acumulările didactice şi pedagogice şi investiţia în parcul auto în toţi aceşti ani sunt reflectate în serviciile oferite clienţilor noştri, care, până în prezent nu au făcut nici un fel de reclamaţii la adresa noastră.

      La şcoala PILOTAJ PROF Buzău avem o echipă de profesionişti, formată din instructori auto autorizaţi pentru toate categoriile - B,C,CE,D, foarte bine pregătiţi şi cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu.

      Calităţile lor deosebite - înaltă ţinută morală, tact pedagogic, docilitate, răbdare, acurateţe şi concizie în exprimare, le-au creat un renume în întregul judeţ.

      Dotările şcolii se ridică la standarde europene.

      Procentul de promovabilitate la examenul auto al absolvenţilor şcolii noastre este de peste 80 la sută.

      Deviza noastră este: Seriozitate, calitate, profesionalism!

      Vă aşteptăm cu cel mai mare drag la noi, într-un mediu cu adevărat profesionist, pentru a deveni un conducător auto desăvârşit!

Ing. Florin Savin,            

Administrator S.C. PILOTAJ PROF S.R.L.

Instructorii noştri

Următorul
© 2009 pilotajprof.ro . Toate drepturile rezervate.

Director-Web.net  ProDirector.net